Τα μαχαίρια Santoku, βασισμένα στον ιαπωνικό τρόπο κοπής, ιδανικά για την προετοιμασία όχι μόνο πιάτων της ασιατικής κουζίνας, αλλά και της δυτικής.
Τα Santoku είναι το Ιαπωνικό μαχαίρι του σεφ και είναι κατάλληλα για να ψιλοκόψετε το ψάρι, το κρέας και τα λαχανικά σας.
Είναι ιδιαίτερα κοφτερά και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο κουζίνας όχι μόνο για τους επαγγελματίες σεφ αλλά και για τους ερασιτέχνες μάγειρες που χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία στην κουζίνα τους.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Τα μαχαίρια Santoku, βασισμένα στον ιαπωνικό τρόπο κοπής, ιδανικά για την προετοιμασία όχι μόνο πιάτων της ασιατικής κουζίνας, αλλά και της δυτικής.
Τα Santoku είναι το Ιαπωνικό μαχαίρι του σεφ και είναι κατάλληλα για να ψιλοκόψετε το ψάρι, το κρέας και τα λαχανικά σας.
Είναι ιδιαίτερα κοφτερά και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο κουζίνας όχι μόνο για τους επαγγελματίες σεφ αλλά και για τους ερασιτέχνες μάγειρες που χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία στην κουζίνα τους.
Αυτός ο μπαλτάς αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε μάγειρα, επαγγελματία ή μη.
Πρόκειται για το παραδοσιακό σέρβικο μαχαίρι, που είναι ιδανικό για τον τεμαχισμό κρεατικών και ψαρικών σε κύβους, το Ψιλοκόψιμο λαχανικών, και την κοπή φαγητών με κρούστα.
Διαθέτει πλατιά, καμπυλωτή, σφυρηλατημένη λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι μπαλτάδες αυτού του τύπου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για σπάσιμο οστών/κοκάλων καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στην λεπίδα τους.
Είναι ιδανικοί για την κοπή και τον τεμαχισμό κρέατος απαλλαγμένου από κόκαλα.
Ένα εξειδικευμένο μαχαίρι βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής.
Το Gyuto Kiritsuke είναι σχεδιασμένο ανάμεσα σε ένα "Δυτικού τύπου" Λαχανικών και ένα Ιαπωνικού santoku.
Έτσι μπορείτε να έχετε και τις 2 βασικές φιλοσοφίες σε ένα μαχαίρι.
Μαχαίρι με εξαιρετικής ποιότητας κόψη, πραγματικά απολαμβάνεις να το χρησιμοποιείς.
Ένα εξειδικευμένο μαχαίρι βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής.
Το Gyuto Kiritsuke είναι σχεδιασμένο ανάμεσα σε ένα "Δυτικού τύπου" Λαχανικών και ένα Ιαπωνικού santoku.
Έτσι μπορείτε να έχετε και τις 2 βασικές φιλοσοφίες σε ένα μαχαίρι.
Μαχαίρι με εξαιρετικής ποιότητας κόψη, πραγματικά απολαμβάνεις να το χρησιμοποιείς.
Ένα εξειδικευμένο μαχαίρι βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής.
Το Gyuto Kiritsuke είναι σχεδιασμένο ανάμεσα σε ένα "Δυτικού τύπου" Λαχανικών και ένα Ιαπωνικού santoku.
Έτσι μπορείτε να έχετε και τις 2 βασικές φιλοσοφίες σε ένα μαχαίρι.
Μαχαίρι με εξαιρετικής ποιότητας κόψη, πραγματικά απολαμβάνεις να το χρησιμοποιείς.
Ένα εξειδικευμένο μαχαίρι βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής.
Το Gyuto Kiritsuke είναι σχεδιασμένο ανάμεσα σε ένα "Δυτικού τύπου" Λαχανικών και ένα Ιαπωνικού santoku.
Έτσι μπορείτε να έχετε και τις 2 βασικές φιλοσοφίες σε ένα μαχαίρι.
Μαχαίρι με εξαιρετικής ποιότητας κόψη, πραγματικά απολαμβάνεις να το χρησιμοποιείς.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Το μαχαίρι nakiri χρησιμοποιείται εναλλακτικά ενός μαχαιριού λαχανικών.
Βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής αυτό το μαχαίρι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία τόσο της Ασιατικής όσο και της Ευρωπαϊκής κουζίνας.
Με ένα μαχαίρι Nakiri μπορείτε να κόψετε σε φέτες, κύβους ή λωρίδες σε μια στιγμή. Μπορείτε εύκολα να κόψετε σε παχιές ή λεπτές φέτες τα φρούτα και τα λαχανικά σας.
Οι θύλακες αέρα (αυλάκια ή ψήκτρες) πάνω στη λάμα αποτρέπουν κάθε υλικό από το να "κολλήσει" πάνω της. Ιδανικό για ζεστή κουζίνα.
Συνιστάται πλύσιμο στο χέρι
To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα.
Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο μαχαίρι της κουζίνας, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε μεγάλες μερίδες, να ψιλοκόψετε ή να τεμαχίσετε από λαχανικά και φρούτα μέχρι κρέας και ψάρι.
Η φαρδιά του λάμα και η κυρτή του λεπίδα το κάνουν ιδανικό για γρήγορο ψιλοκόψιμο μέσω της γνωστής λικνιστής κίνησης.
Το πάχος της λάμας στη ράχη είναι αρκετό για να σας δώσει το βάρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ενώ το μήκος της καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθημερινών εργασιών.
Είτε το πείτε μαχαίρι του σεφ, είτε μαχαίρι λαχανικών, είτε μαχαίρι του μάγειρα, ένα είναι σίγουρο, είναι ένα μαχαίρι πραγματικό πολύ-εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Με το μαχαίρι του σεφ θα κόψετε λάχανα, καρότα, αγγούρια, ντομάτες, ραπανάκια, όλων των ειδών τα κρέατα, ψητά ή ωμά και όχι μόνο…
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων
To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα.
Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο μαχαίρι της κουζίνας, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε μεγάλες μερίδες, να ψιλοκόψετε ή να τεμαχίσετε από λαχανικά και φρούτα μέχρι κρέας και ψάρι.
Η φαρδιά του λάμα και η κυρτή του λεπίδα το κάνουν ιδανικό για γρήγορο ψιλοκόψιμο μέσω της γνωστής λικνιστής κίνησης.
Το πάχος της λάμας στη ράχη είναι αρκετό για να σας δώσει το βάρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ενώ το μήκος της καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθημερινών εργασιών.
Είτε το πείτε μαχαίρι του σεφ, είτε μαχαίρι λαχανικών, είτε μαχαίρι του μάγειρα, ένα είναι σίγουρο, είναι ένα μαχαίρι πραγματικό πολύ-εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Με το μαχαίρι του σεφ θα κόψετε λάχανα, καρότα, αγγούρια, ντομάτες, ραπανάκια, όλων των ειδών τα κρέατα, ψητά ή ωμά και όχι μόνο…
Το Φιλετάρισμα κάθε ψαριού απαιτεί ακρίβεια και προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος διαθέτουν αρκετή μεγάλη δυνατότητα κόψης, ευελιξία (flexible) και σταθερότητα.
Κάνει εύκολο το κόψιμο και Φιλετάρισμα των περισσότερων μεσαίου μεγέθους ψαριών.
Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος είναι μαχαίρια αφαίρεσης οστών, καθώς η εύκαμπτη, ευέλικτη και λεπτή λεπίδα τους, σας βοηθάει στο να μπορείτε να κατευθύνετε πανεύκολα το μαχαίρι κατά την κοπή και το Φιλετάρισμα ευαίσθητων υλικών, όπως το ψάρι.
Ένα εξειδικευμένο μαχαίρι βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής.
Κατάλληλο για τον τεμαχισμό όλων των τροφίμων όπως κρέας, ψάρι αλλά και λαχανικών.
Αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση.
Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση,
όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ).
Προσοχή: Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων.
Το μαχαίρι Gyuto κουζίνας - σεφ είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα μαχαίρια στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή.
Πρόκειται για μια χειροκίνητη μηχανή μαγειρέματος και αποτελεί την επέκταση του χεριού κάθε επαγγελματία μάγειρα.
Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων.
Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.
Το Φιλετάρισμα κάθε ψαριού απαιτεί ακρίβεια και προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος διαθέτουν αρκετή μεγάλη δυνατότητα κόψης, ευελιξία (flexible) και σταθερότητα.
Κάνει εύκολο το κόψιμο και Φιλετάρισμα των περισσότερων μεσαίου μεγέθους ψαριών.
Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος είναι μαχαίρια αφαίρεσης οστών, καθώς η εύκαμπτη, ευέλικτη και λεπτή λεπίδα τους, σας βοηθάει στο να μπορείτε να κατευθύνετε πανεύκολα το μαχαίρι κατά την κοπή και το Φιλετάρισμα ευαίσθητων υλικών, όπως το ψάρι.